Var med i Teamet

26.02.2023

Katarina berättar - Var med i Teamet!

Varför just du?

Hösten 2014 hittade jag en annons om extraarbete hemifrån. Intresserad och nyfiken kontaktade jag Lasse och fick mer information om företaget, distributionssättet och produkterna.
I början var jag skeptisk och tvivlade på min egen förmåga. Varför skulle jag kunna ge mig in i något sådant här, ingen utbildning inom hälsa och näring och inte speciellt socialt begåvad. Men... Jag tyckte att det lät så intressant. Vem vill inte ha en bättre hälsa? Jag förstod att marknaden var enorm och bestämde mig för att prova. Så gott! Detta kan vara något för mig! Möjligheten till att arbeta internationellt visste jag fanns, men just då var det inte det som lockade mest.

Så kom den dagen då jag signade upp mitt medlemskap. Japp, jag är nöjd. Så mycket jag har lärt mig under dessa år!

Gemenskap, utmaningar, resultat, support, välmående, skratt... Listan kan göras lång.

I Teamet är alla välkomna och alla har samma möjlighet. Som oberoende distributörer är vi tillsammans starka, och själva bestämmer vi över vår egen tid och hur vi vi lägger upp vårt arbete.

Att hjälpa människor att må bättre och få en bättre vardag är väldigt givande. Det perfekta "jobbet" tycker många. Även jag. Önskar alla människor att må lika bra som jag gör! Det är det som gör det så enkelt och så självklart...

Och just ja, det finns möjlighet att tjäna pengar också.
För att bli medlem och vara med i Teamet behöver du ha fyllt 18 år och vara myndig.

"Önskar alla människor att må lika bra som jag gör!"