Att bygga sitt varumärke

26.02.2023

Tankar om varumärke

Varumärket - en del av kärnan i verksamheten

Life - Livet. Det finns här och nu, gör det bästa av det! Att kunna designa sitt eget liv är en möjlighet som jag önskar fler att ta del av. Hur häftigt är det inte att i slutet av dagen kunna reflektera över timmarna som gått och känna: YES! Idag fick jag till det! Njut också av det lilla i livet, knopparna som ska till att slå ut på våren, snöflingornas fantastiska mönster och lyckan att titta djupt i i ögonen på någon man älskar! Våga, tro på dig själv, var inte rädd för att ta hjälp, väx genom att hjälpa andra. Vänta inte på att inspirationen ska komma, var inspirationen och visa dig själv och andra vägen. Kom ihåg att NJUTA AV LIVET!

24 - Ett dygn har 24 timmar, lika för alla. Det är brutalt rättvist och fastän många av oss önskar vi hade mer tid så... NIX... kommer inte hända... Gör något med din tid som känns meningsfullt, för stunden och som också sådant som sitter i en längre stund. Planera mindre vad som ska göras imorgon, ta vara på tiden som är JUST NU. Spendera också tid på att sova bra, kom ihåg det... Tänk på Dig själv och vad som får Dig att må bra, och lägg stor del av din tid på det!

Body - Ja, kroppen. Ta hand om din kropp, det är det enda ställe du måste leva! Näring! Så viktigt att förse kroppen med BRA NÄRING, det ger så mycket grund till vad vi orkar prestera under dagen och hur vi mår, både fysiskt och psykiskt. Våra kroppar är gjorda för rörelse och vi behöver daglig rörelse för att bli starkare, så träna kroppen. Träna utifrån Dina förutsättningar och mål. Hjärnan är en del av kroppen och behöver också träning, skaffa nya kunskaper löpande och utmana dig själv då och då!

ALTT HÖR IHOP - Att kunna njuta av livet och designa det utifrån sina egna mål, att ta vara på tiden och fylla den med meningsfulla minuter och en kropp & knopp som mår bra inifrån och ut med träning och bra näring. Japp, och så blev det... Life24Body - Dream, do, live 💚

"Vänta inte på att inspirationen ska komma, var inspirationen och visa dig själv och andra vägen!"